WordPress website laten maken

Ervaar de waarde van een website

Een responsive website laten maken

Een responsive website laten maken? Geen probleem, YourComDirect helpt je graag! Alle websites die worden gemaakt zijn direct gebruiksvriendelijk op computer, tablet en mobiel. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat websites tegenwoordig voor meer dan 55% worden weergegeven op tablet en mobiel. Een website is een digitaal visitekaartje en moet dus altijd netjes en duidelijk worden weergeven op elk device.

Gemaakt op maat. Speciaal voor jou!

Elke website wordt door YourComDirect op maat gemaakt. Hierbij hoort het actief meedenken aan het design en hoe het beste jouw publiek te kunnen bereiken. Zodra alles in kaart is gezet, wordt er gekeken naar de mogelijkheden en op basis daarvan een voorstel uitgebracht. Zodra jij het start signaal geeft, gaan wij aan de slag!

Er wordt een eerste opzet gemaakt en kijken samen naar jouw feedback over de website. Hierna zullen deze punten worden besproken en uitgewerkt en zal de website klaar worden gemaakt voor de definitieve lancering. Zo komen we tot een mooi eindresultaat!


Service & Onderhoud:

Wanneer je website is afgerond dient deze ook onderhouden te worden. Goed om te weten is dat YourComDirect WordPress Hosting & Onderhoud aanbied!

De grootste CMS ter wereld

CMS staat voor Content Management System, WordPress is het grootste CMS ter wereld. Het systeem zorgt ervoor dat het beheren van de website na oplevering voor jou eenvoudiger is. Door de duizenden plugins die beschikbaar zijn voor WordPress en doordat wij deze op de juiste manier met elkaar laten communiceren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Na oplevering krijg je uitgebreid uitleg over hoe je site werkt, je afbeeldingen kunt aanpassen, je teksten kunt wijzigen, je een nieuwe pagina kunt aanmaken en meer.