yourcomdirect

Een website laten bouwen? Bij YourComDirect helpen wij u graag! Alle websites die door ons worden gemaakt zijn gebruiksvriendelijk en responsive op, computer, tablet en telefoon. Uw website is uw digitale visitekaartje!

Alle websites die worden gebouwd door YourComDirect, worden gebouwd met WordPress. Na oplevering van de website krijgt u een persoonlijke en uitgebreide handleiding, waardoor gemakkelijk zelf afbeeldingen en teksten kunnen worden gewijzigd!

De grootste CMS ter wereld:

Maak het waar met een WordPress website

Tegenwoordig leven we in een wereld waar de digitale wereld een extreem grootte rol speelt. Daarom is het uiterlijk van jouw website, nog belangrijker! Door de duizenden plugins die wij kunnen combineren met WordPress, zijn de mogelijkheden eindeloos! 

WordPress website laten maken bij YourComDirect:

Een WordPress website laten maken? Bij YourComDirect bent u op het juiste adres! Elke website wordt op maat gemaakt. Hierbij denken wij mee aan het design en hoe we het beste uw publiek kunnen bereiken. Zodra alles in kaart is gezet, zullen we kijken naar de mogelijkheden en op basis daarvan een voorstel uitbrengen. Zodra u het start signaal geeft, gaan wij aan de slag!

We maken een eerste opzet en kijken naar de feedback die u ons geeft over de website. Hierna zullen wij deze punten uitwerken en de website klaar maken voor de definitieve lancering. Zo komen we tot een mooi eindresultaat!

Service & Onderhoud:

Wanneer uw website is afgerond dient deze onderhouden te worden. Bij YourComDirect bieden wij WordPress Hosting & Onderhoud aan. Zo hoeft u zich nooit druk te maken over uw website!