WordPress Thema

Wat is een WordPress Thema

Een WordPress theme (thema) zorgt ervoor dat jouw website direct een complete look heeft, maar kan echter ook extra functionaliteiten met zich mee brengen.

Het voordeel van een wordpress theme is dat wanneer je een beetje handig bent met computers je vaak met een paar drukken op de knop jouw website al klaar hebt staan. Het enige wat je daarna verder nog hoeft te doen is het invoeren van de informatie of de eventuele producten. Bevalt het uitgekozen thema je toch niet zo goed na een bepaalde periode? Dan kan je deze heel gemakkelijk weer vervangen voor een ander zonder dat je jouw data kwijt raakt.

wat is een wordpress thema
wordpress thema uitzoeken

WordPress theme uitzoeken

WordPress heeft veel gratis thema’s in de aanbieding. Alleen zijn deze thema’s erg beperkt in het personaliseren. Wanneer je bijv de kleuren of indeling van een pagina wil kunnen aanpassen moet je al snel het thema aanschaffen. Zorg er dus voor dat je een thema uitzoekt waarvan je zeker weet dat deze echt bij jouw website past! Liever een website laten bouwen? Kijk dan even op de pagina WordPress website laten maken. Ga je voor een webshop? Klik dan hier voor meer informatie.

Professioneel WordPress Thema

Er zijn vele websites die professionele thema’s aanbieden. Vanuit eigen ervaring adviseren wij ThemeForest. Een groot aanbod, vaak ook niet al te duur.

 

YourComDirect installeert WordPress thema’s. Wil je jouw WordPress thema ook professioneel laten installeren door YourComDirect? Bekijk dan deze pagina!

wordpress thema laten installeren