yourcomdirect

Een webshop laten maken? Bij YourComDirect helpen wij u graag! Alle webshops die door ons worden gemaakt zijn gebruiksvriendelijk en responsive op, computer, tablet en telefoon. Hierdoor is uw webshop op elk device beschikbaar en loopt u geen verkoop mis!

Alle webshops die worden gemaakt door YourComDirect, worden gemaakt met WordPress in combinatie met WooCommerce. Na oplevering van de website krijgt u een uitgebreide handleiding, waardoor gemakkelijk zelf producten, afbeeldingen & teksten kunnen worden gewijzigd of toegevoegd!

Haal het beste uit je webshop met:

Maak het waar met een WooCommerce webshop!

Woocommerce is een webshop plugin voor WordPress.

Door de duizende plugins die wij kunnen combineren met WooCommerce zijn de mogelijkheden eindeloos!

WooCommerce webshop laten maken bij YourComDirect:

Een WooCommerce webshop laten maken? Bij YourComDirect bent u op het juiste adres! Elke webshop wordt op maat gemaakt. Hierbij denken wij mee aan het design en hoe we het beste uw publiek kunnen bereiken. Zodra alles in kaart is gezet, zullen we gaan kijken naar de mogelijkheden en op basis daarvan een voorstel uitbrengen. Zodra u het start signaal geeft, gaan wij aan de slag!

We maken een eerste opzet en kijken naar de feedback die u heeft op de webshop. Hierna zullen wij deze punten uitwerken en de webshop klaar maken voor de definitieve lancering. Zo komen we tot een mooi eindresultaat!

Hosting & Onderhoud:

Wanneer uw webshop is afgerond dient deze gehost te worden. Wij bieden WooCommerce server hosting aan waardoor u zich nooit druk hoeft te maken over uw website.