WordPress webshop laten maken

Ervaar de waarde van een webshop

Een responsive webshop laten maken

Een responsive webshop laten maken? Geen probleem, YourComDirect helpt je graag! Alle webshops die worden gemaakt zijn direct gebruiksvriendelijk op computer, tablet en mobiel. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat webshops tegenwoordig voor meer dan 55% worden weergegeven op tablet en mobiel. Een webshop is een digitale winkel die moet zorgen voor een zo hoog mogelijke conversie en moet dus altijd netjes en duidelijk worden weergeven op elk device.

Gemaakt op maat. Speciaal voor jou!

Elke webshop wordt door YourComDirect op maat gemaakt. Hierbij hoort het actief meedenken aan het design en hoe het beste jouw publiek te kunnen bereiken en een zo hoog mogelijke conversie te behalen. Zodra alles in kaart is gezet, wordt er gekeken naar de mogelijkheden en op basis daarvan een voorstel uitgebracht. Zodra jij het start signaal geeft, gaan wij aan de slag!

Er wordt een eerste opzet gemaakt en kijken samen naar jouw feedback over de webshop. Hierna zullen deze punten worden besproken en uitgewerkt en zal de webwinkel klaar worden gemaakt voor de definitieve lancering. Zo komen we tot een mooi eindresultaat!


Service & Onderhoud:

Wanneer je webshop is afgerond dient deze ook onderhouden te worden. Goed om te weten is dat YourComDirect WooCommerce Hosting & Onderhoud aanbied!

Maak het waar met WooCommerce

WooCommerce is de meeste populaire webshop plugin die er is. Door deze plugin op de juiste manier te laten communiceren met WordPress zijn de mogelijkheden eindeloos. Na oplevering krijg je uitgebreid uitleg over hoe jouw webshop werkt. Je kan zelf gemakkelijk nieuwe producten aanmaken, afbeeldingen invoeren, kortingscodes maken en nog veel meer! Meer weten over WooCommerce? Neem contact op!